Telefoon 040-3041354

Storage, A-Locatie opslag

Een veilige en klantgerichte opslag!

Voorraadbeheer (ontvangst, inslag, opslag) is essentieel om tegemoet te komen aan het serviceniveau dat uw klanten verwachten. Bavesto neemt het voorraadbeheer uit handen en zorgt dat daarbij serviceniveaus gewaarborgd blijven.

Goed voorraadbeheer begint bij de ontvangst van de artikelen. Alle inkomende artikelen worden allereerst gecontroleerd op kwaliteit en aantallen. Vervolgens krijgen deze artikelen een unieke code en opslaglocatie toegewezen. Bavesto beschikt over een professioneel ingericht en volledig beveiligd en geconditioneerd magazijn van ruim 4.000 m2.

Administratieve vastlegging gebeurt met behulp van ons Warehousing Management Systeem. Het is mogelijk voor u als klant in te loggen in ons systeem. Hierdoor heeft u op ieder gewenst moment inzicht in uw voorraad.
Verder vinden wij het belangrijk om klantgericht te werken, daarom spreken we van te voren goed door  wat u belangrijk vindt. Hierdoor weet u als klant precies wat u kan verwachten van Bavesto.

Voor een klant uit Canada hebben wij geregeld dat hij via een webcam altijd zicht heeft op zijn producten. Verder vond deze klant het heel belangrijk om zijn logistieke systeem te kunnen koppelen aan dat van Bavesto.  Hierdoor is er altijd inzage in de actuele voorraad maar is het ook mogelijk om belangrijke logistieke informatie uit te wisselen.

Voor een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen op telefoonnummer 040-3041354 of via info@bavesto.nl. Of bekijk onze additionele diensten!

Bel nu voor een afspraak!
040-3041354

Bavesto

De vest 60
5555XP Valkenswaard

Tel: 040-3041354
Fax: 040-3041355
E-mail: info@bavesto.nl

Copyrights 2014

Alle rechten voorbehouden