Telefoon 040-3041354

Warehousing, secure handling

Verhoging van omzet, rendement en serviceniveau binnen uw vakgebied!

Bavesto is gespecialiseerd in de (e-)fulfilment voor bedrijven en webshops. Wij zorgen dat een order met de juiste artikelen, op het juiste moment, op de juiste plaats is. Ieder bedrijf of webshop kan probleemloos gekoppeld worden aan ons Warehouse Management Systeem.

Bavesto verzorgt het voorraadbeheer, het picken en packen en het versturen van de orders/bestellingen. Daarnaast is het mogelijk dat Bavesto voor u de verwerking van de retouren uit handen neemt waardoor u zich volledig kunt richten op het verbeteren van de inkoop en het assortiment.

(E-)Fulfilment via Bavesto kan ook door bijvoorbeeld het toevoegen van een persoonlijke voucher aan pakketten of het handmatig samenstellen van pakketten. Denk dan bijvoorbeeld aan kerstpakketten. Hierdoor voegt u extra waarde toe naar uw klanten en kunt u zich nog meer onderscheiden in de markt. We denken hierin graag met u mee.
Toen een klant aan ons vroeg of wij naast de opslag hem ook konden helpen met het snijden van stukken stof zijn we meteen bij elkaar gaan zitten om goed te weten te komen wat de klant bedoeld.
Achteraf bleek het simpel snijden van stof toch wel meer in te houden. Het afsnijden en vervolgens versturen van deze kleinere stukken stof was bedoeld om potentiële nieuwe klanten te laten zien wat onze klant hen kon bieden aan kwaliteit. Een eerste indruk dus. Heel belangrijk in een verkoopproces. Door er dus dieper op in te gaan gaven wij de klant een stuk bewustwording over hoe belangrijk ieder contactmoment met een (potentiële) klant is!

Voor een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen op telefoonnummer 040-3041354 of via info@bavesto.nl. Of bekijk onze additionele diensten!
 

Bel nu voor een afspraak!
040-3041354

Bavesto

De vest 60
5555XP Valkenswaard

Tel: 040-3041354
Fax: 040-3041355
E-mail: info@bavesto.nl

Copyrights 2014

Alle rechten voorbehouden